× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνθετικά κουφώματα PVC

Τα συνθετικά κουφώματα PVC αποτελούν μια εξαιρετική λύση, ικανή να καλύψουν τις ανάγκες κάθε χώρου. Τα τελευταία χρόνια, η ζήτηση συνθετικών κουφωμάτων έχει αυξηθεί ραγδαία. Ο βασικότερος λόγος τα αρκετά πλεονεκτήματα που προσφέρουν σε συνδυασμό με μια άριστη σχέση ποιότητας – τιμής.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση συνθετικών κουφωμάτων PVC που θα εξασφαλίσουν τα βέλτιστα πλεονεκτήματα για κάθε είδους χώρο. Πάντοτε δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και την αισθητική του τελικού αποτελέσματος.

 

Γιατί να επιλέξετε συνθετικά κουφώματα;

Η τοποθέτηση συνθετικών κουφωμάτων στο χώρο σας είναι σε θέση να προσφέρει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων που σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που σε χώρες με αρκετό κρύο, η επιλογή του συγκεκριμένου είδους κουφωμάτων είναι αρκετά δημοφιλής.

Ενδεικτικά, μερικά από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα συνθετικά κουφώματα είναι:

  • ·Έχουνε μεγάλη διάρκεια ζωής.
  • Μπορούν να ανακυκλωθούν και μάλιστα αρκετές φορές.
  • Προσφέρουν υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση.
  • Παρέχουν προστασία από την έντονη εναλλαγή της θερμοκρασίας.
  • Συμβάλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας
  • Δεν χρειάζονται σημαντική συντήρηση.
  • Αποτελούν μια από τις οικονομικότερες επιλογές κουφωμάτων.
  • Συμβάλουν στην μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος.
  •  Προσφέρουν Αισθητική αναβάθμιση στον χώρο σας.

 

Συνθετικά κουφώματα ή Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου;

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, τα πλεονεκτήματα των συνθετικών κουφωμάτων είναι αρκετά. Φυσικά, η επιλογή για το αν θα τοποθετήσετε συνθετικά κουφώματα ή ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, θα πρέπει να βασιστεί σε μια ολοκληρωμένη μελέτη από έναν εξειδικευμένο τεχνικό μας. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και κάθε χώρος έχει τις δικές του ανάγκες.

Προκειμένου λοιπόν να εξασφαλίσετε το βέλτιστο αποτέλεσμα βάση του δικού σας χώρου, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να προβούμε στην ανάλυση των ιδιαίτερων αναγκών και απαιτήσεων του δικού σας χώρου. Η τελική επιλογή θα εξαρτηθεί από αρκετούς παράγοντες, όπως το είδος των κουφωμάτων, την περιοχή που βρίσκετε ο χώρος σας καθώς και οι κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στη συγκεκριμένη περιοχή.

Αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε εμείς είναι ότι η πρότασή μας για την τοποθέτηση κουφωμάτων στον χώρο σας θα βασιστεί σε μια έγκαιρη και λεπτομερή μελέτη, ενώ η προσφορά που θα λάβετε από την εταιρεία μας θα είναι και η πιο συμφέρουσα της αγοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας και αφήστε τα υπόλοιπα στο έμπειρο προσωπικό της Koufoma MP.

Phone