× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εταιρεία

Τα 30 χρόνια παρουσίας μας στο χώρο του αλουμινίου και του σιδήρου και τα έργα που έχουμε φέρει είς πέρας μας έχουν βοηθήσει να αποκτήσουμε την εμπιστοσύνη και αγάπη του κόσμου και σε κάποιες περιπτώσεις και φιλιά σε εξέλιξη της καλής συνεργασίας.

Στα τόσα χρόνια συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την εξέλιξη στον κλάδο του αλουμινίου παρακολουθώντας πίστα της ανάγκες της αγοράς που αυτές όλο και μεγαλώνουν και γίνονται πιο απαιτητικές. Ήμαστε παρών σε κάθε σεμινάριο του κλάδου μας για την καλύτερη ενημέρωση μας που θα μας κάνει καλύτερους.

Από το ξεκίνημα της επιχείρησης έως σήμερα συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις της τεχνολογίας με το ίδιο μεράκι και ζήλο που είχαμε από παλιά, εξακολουθώντας να δίνουμε τις καλύτερες λύσεις στους πελάτες μας. Με υπευθυνότητα και απόλυτη συνέπεια μπορούμε να είμαστε ''δίπλα σας'' καθ΄ολη τη διάρκεια του 24ώρου με ένα σας τηλεφώνημα. Χαρακτηριστικά γνωρίσματά μας αποτελούν η αμοιβαία εμπιστοσύνη με τους πελάτες μας, η άμεση ανταπόκριση, η πλήρης ασφάλεια που παρέχουμε αλλά και η σοβαρή και υπεύθυνη εργασία μας σε απόλυτο συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι κυριότερες υπηρεσίας μας είναι η τοποθέτηση κλειδαριών ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας καθώς και οι επιδιορθώσεις και αντικαταστάσεις ρολών παντώς τύπου. Οι κλειδαριές ασφαλείας που χρησιμοποιούμε προέρχονται από διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους ασφαλείας. Με γνώμονα πάντα την ασφάλειά σας, τοποθετούμε κλειδαριές ασφαλείας Α’ ποιότητας με υλικά που χρησιμοποιούμε και εμείς οι ίδιοι στα σπίτια μας. Ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας τοποθετούμε ηλεκτρονικές κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος και απομακρυσμένης πρόσβασης. Επίσης στο κατάστημά μας αντιγράφουμε κλειδιά παντός τύπου διαθέτοντας μηχανές τελευταίας τεχνολογίας. Οι αντιγραφή κλειδιών immobilizer είναι μια από τις βασικές μας υπηρεσίες όπου καλύπτουμε μια γκάμα της τάξης του 90%. Επιπλέον υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:

  • Επισκευές -Αντικαταστάσεις ρολών σε διαμερίσματα
  • Τοποθέτηση ηλεκτρικών μοτέρ σε ρολά
  • Ροδάκια αντικατάσταση σε συρόμενα αλουμίνια
  • Τοποθέτηση και επισκευή μηχανισμών επαναφοράς εισόδου πολυκατοικιών
  • Κλειδαριές ασφαλείας για συρόμενα και ανοιγόμενα αλουμίνια
  • Ανοίγματα σπιτιών και αυτοκινήτων
Phone