× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντικατάσταση ηλεκτρικών μοτέρ σε ρολά

Η αντικατάσταση ηλεκτρικών μοτέρ σε ρολά αποτελεί μια υπηρεσία που το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας είναι σε θέση να υλοποιήσει άμεσα και με άριστα αποτελέσματα. Η τοποθέτηση οικιακών ρολών είναι σε θέση να εξασφαλίσει άριστα πλεονεκτήματα για τον χώρο σας. Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου και λόγω της έντονης καθημερινής χρήσης των ρολών, υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί κάποια βλάβη.

Μια από τις βασικές βλάβες είναι αυτή του ηλεκτρικού μοτέρ των ρολών. Στις περιπτώσεις αυτές, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη αντικατάσταση του μοτέρ με ένα νέο, σύγχρονο και με υψηλότερη απόδοση. Έτσι, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άριστη λειτουργικότητα των ρολών σας σε σύντομο χρόνο.

 Αντικατάσταση μοτέρ ρολών

Εάν διαπιστώσετε οποιαδήποτε βλάβη στο μοτέρ των ρολών σας, ή πολύ απλά τα ρολά του χώρου σας δεν λειτουργούν, δεν έχετε παρά να μας καλέσετε. Οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας μας είναι σε θέση να αντικαταστήσουν το χαλασμένο μοτέρ, άμεσα και με εγγυημένα αποτελέσματα.

Μάλιστα, αφού ολοκληρώσουμε τις εργασίες της αντικατάστασης, οι επαγγελματίες μας θα σας κάνουν μια πλήρη παρουσίαση για την σωστή λειτουργία των ρολών σας και φυσικά θα σας προσφέρουν και την απαραίτητη εγγύηση για το μοτέρ.

Άλλωστε, όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε χαρακτηρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα και την αντοχή. Κάτι τέτοιο φυσικά θα εξασφαλίσει την  άριστη λειτουργία του μοτέρ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Phone